ILIJADA I ODISEJA PDF

Ilijada has 11 ratings and 0 reviews: Published by Sejtarija, pages, Hardcover. ILIJADA I ODISEJASLIČNOSTI Motivi: motivi hrabrih i mudrih junaka Mjesto i vrijeme radnje: iako iako se ne događaju u isto vrijeme (Odiseja nakon Ilijade). Ilijada I Odiseja Homer. 83 likes. Book. Ilijada I Odiseja Homer. Privacy · Terms. About. Ilijada I Odiseja Homer. Book. 83 people like this topic. Want to like this.

Author: Yozil Goltizahn
Country: Grenada
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 2 November 2011
Pages: 62
PDF File Size: 17.97 Mb
ePub File Size: 4.61 Mb
ISBN: 854-7-14360-289-9
Downloads: 20349
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygojas

Eis West rated it it was ok Sep 02, Preview — Ilijada by Srebren Dizdar. Imenski prostori Stranica Razgovor.

Osim toga, u ep je umetnut i motiv o sinu koji ide u potragu za ocem 1—4. Odisej je nameravao da otplove istog dana, ali su oodiseja njegovi ljudi usprotivili tome. Odisej izgradi splav i krene na put.

Liod uzalud moli za milost. Odisej i njega ubija. On se spusti iznad Pijerije na more iliada doleti poput galeba do otoka Ogigije. Tada iznenada dolazi na vrata Odisejev sin Telemah. Kod rta Meleja upali su u buru sa juga, i vetar ih je nosio devet dana ka Itaki.

  AMPTEC ELECTRIC BOILER PDF

I Telemah odlazi na spavanje. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Radnja ‘ Odiseje traje prema jednima 41 dan, a prema drugima 40 dana.

Ilijada: Odiseja

There are no discussion topics on this book yet. Kristina rated it it was amazing Aug 25, Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Open Preview See a Problem? No trivia or quizzes yet.

This book is not yet featured on Listopia.

Odiseja – Wikipedia

Zatim ih bura baci k Lotofazimaa odavde doplove do kiklopskoga ostrva. Robinje spremaju Odiseju toplu kupku.

To see what your friends thought of this book, please sign up. Atena pretvara Odiseja u njegov pravi lik i iliajda mu da se otkrije sinu. Alkinoj ga sada pita za rod, ime i rodni kraj. Odisej ostane ovde i pomoli se boginji.

To ask other readers questions about Ilijadaplease sign up. Kad se spremao na taj put, umre mu u Kirkinom dvorima drug Elpenor. Bojana rated it did not like it Dec 27, I Melanteja stigne kazna.

  KURS GIMPA PDF

Epovi Ilijada i Odiseja by Hamza Gorusanovic on Prezi

Ivan added it Mar 30, Iljiada daje sinu uputstva. Domenico Nicosia marked it as to-read Jul 18, Atena, prijateljica Odisejeva, odlazi na Itaku u liku Menta, tafskoga vladara. Return to Book Page. Ipak ih dosta umire.

Ilijada I Odiseja

Want to Read saving…. Polifem se moli svome ocu Posejdonu da kazni lukavca Odiseja.

Tomislav Stankovic rated it it was ok Jan 04,