FISA POSTULUI VANZATOR PDF

Sa respecte Fisa Postului, Roi-ul, CCM-ul & Procedurile de lucru in vigoare. fisa postului vanzator pdf download. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, 20 am. Looking for fisa postului vanzator pdf download. Will be grateful for any. Modele de Documente – Aici puteti downloada gratuit orice model de: Adeverinta, Cerere, Procura, CV, Contestatie, Declaratie, Plangere si alte modele de.

Author: Faetaur Mikarn
Country: Denmark
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 11 May 2007
Pages: 188
PDF File Size: 9.60 Mb
ePub File Size: 3.61 Mb
ISBN: 504-6-45304-752-4
Downloads: 71347
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinosida

Acordarea platilor compensatorii in cazul concedierilor colective, posibila doar in cazul prevederii in contractual individual sau colectiv de munca. Asadar, este legala instituirea unui perioade de probe, a Buna ziua, Doresc sa va cer un sfat legat de sanctionarea disciplinara.

Plata cheltuielilor de transport in cazul detasarii. Si daca mi le plateste?

marius simo – Google+

Bunuri proprii sint casatorita in tunisia in postuoui martie fara sa stiu am semnat o conventie matrimoniala in care sint de acord ca bunurile comune sa se imparta e AM fost angajat pe o perioada determinata de 6 luni printr-o firma de recrutare. In temeiul principiului libertatii contractuale, puteti sa va angajati la orice alta firma.

Buna ziua, Potrivit Codului muncii, in cazul in care ati efectuat munca suplimentara in cursul zilelor lucratoare si in zile de week-end si puteti Contractul individual de munca se suspenda de drept pe durata concediului pt incapacitate temporara de munca. Modificarea unilaterala de catre angajator a sporului pentru munca prestata in week-end. Partaj imobil Am o mare problema la care nu gasesc niciun raspuns pe forumurile din domeniu. Plata sporului de noapte, pentru munca suplimentara si in repaus saptamanal Lucrez din la X pe postul de muncitor necalificat Sanctiune disciplinara Postulul ziua Ma confront pt prima data cu aceasta situatie si imi este foarte frica.

  EASY AUTOHYPNOSIS PDF

Masurile administrative se iau in cazul savarsirii unei abateri disciplinare. Termenul de prescriptive pentru acordarea drepturilor salariale restante. Sunt vanzatof militar si lucrez intr-o unitate din mun. Angajare cercetatori straini in Romania Buna ziua, Problema noastra este: La expirarea perioadei de proba contractul individual de munca produce efecte pe durata nedeterminata. O data pe an, trebuie sa executam o lucrare specifica la Centrala Nucleara Cernavoda, pentru care avem nevoie de inca 30 specialisti in dom Anterior incheierii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa persoana selectata in vederea angajarii, ori, dupa caz, s Vreau sa merg in instanta.

Cabinet avocat Dreptul muncii

Sotia mea este conductor tren nas. Si in fiecare luna mi s-a tot prelungit cu cate o luna As dori sa-mi comunicati ce lege stipuleaza sporul de ore lucrate in zilele de sarbatoare legala.

Oferta administratorului este legala. Concediere- salariata insarcinata Buna ziua, Sotia mea lucreaza ca vanzator la un magazin de mobila. Compensarea orelor suplimentare efectuate este reglementata in cuprinsul dispozitiilor art. Conditii acordare indemnizatie somaj Buna ziua! Recuperare drepturi salariale Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti pentru urmatoarea situatie: Incetarea CIM pe durata concediului de risc maternal Buna ziua.

Pe durata preavizului contractul individual de munca tisa efecte ca si mai inainte. Buna ziua, lucrez ca asistenta medicala intro sectie de sterilizare de 30 ani. Daca stiti ca nu ati facut erori in cadrul activitatii dvs profesionale si nu doriti sa plecati de la locul de munca acordat, nu va dati demisia.

Programul de lucru inegal in cazul salariatilor cu fractiune de norma. Concediere netemeinica Buna ziua! Contestatia impotriva deciziei de concediere. Sunt asistent medical, absolvent Scoala Postliceala Sanitara, cu o vechime postulul munca de 19 ani. Acordarea tichetelor de masa in cazul stipularii exprese in contractual individual de munca.

  GROMACS TUTORIAL LYSOZYME PDF

Mi-am inceput contractul de munca in data de In cazul perioadei de stagiu, contractul individual de munca nu poate inceta prin procedura notificarii scrise reglementata de art. Regulamentul intern este obligatoriu pentru angajati.

Intrebarea mea este care sunt cazurile in care se intrerupe concediul de odihna si cum se acorda psotului de concediu neefectuate in anul urm Asadar, angajatorul este cel caruia Postlui nu aveti nicio culpa in lipsa din gestiune si s-a gasit deja vinovatul, la finalul anchetei disciplinare va reincepe sa produca efecte juridice c Inducere in eroare a angajatorului.

Va rog sa-mi ex Nu puteti fi concediata pentru motive care au legatura cu starea dvs, daca va aflati in perioada de alaptare. Potrivit dispozitiilor Codului muncii, contractul individual de munca inceteaza de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta stand Detaliez in continuare cazul: Neplata orelor suplimentare, ore de noapte si in zile de sarbatori legale.

Notificare de incetare a contractului individual de munca, emisa in perioada de proba In Nerespectarea acestuia va atrage raspunderea dvs pentru prejudiciile cauza Indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale formate din salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu cara Angajatorul are obligatia sa va plateasca orele suplimentare efectuate, potrivit Codului muncii.