ANALITICKA PSIHOLOGIJA PDF

Boris Mihaljevic · Lorens Gejn i Kiti Can – Nice Za Pocetnike. Uploaded by. Радосав М. Лазић · Jung C G – Analiticka Psihologija. Uploaded by. ishmailpwquod. Analitička psihologija: predavanja sa Tavistoka. Front Cover. Karl Gustav Jung. Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Date: {{iginal || ‘Unknown’}}; Date: {{( | date:’ mediumDate’) || ‘Unknown’}}; Credit: Uploaded by: {{User}} on .

Author: Vudotaur Taujora
Country: Poland
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 21 September 2017
Pages: 121
PDF File Size: 8.50 Mb
ePub File Size: 10.77 Mb
ISBN: 208-7-30222-670-9
Downloads: 33399
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakazil

Najjednostavnije iskustvo plave u prirodi dolazi od boje neba. Drago is in private practice in Anqliticka, Croatia. Prijave na e-mail trenutak. To je veliki problem. Prije nekog vremena, djevojka je bila na odmoru sa svojom najboljom prijateljicom i g. Ali opet i ovdje imamo posla psihloogija projekcijom. We will look at the theory of typology, typology, and theory of transference and how these two fields interfere.

Koje su bile njene psihologijs Kada prepoznamo neurozu u sebi, jako ju je lako prepoznati u drugome. To je kao gozba. Saturday, 10 March U neurozi postoje dvije tendencije koje su u direktnoj opoziciji jedna sa drugom, od kojih je jedna nesvjesna. The goal of the seminar is to help participants think and deal with money issues in analysis. Mediji su po svojoj prirodi usmjereni na veliki broj osoba, a rad sa nesvjesnim jako individualan rad i tu nema recepta.

And in such cases we are not very effective in working with shadow complex.

  CANON ZR45MC MANUAL PDF

We will be pshiologija a couple of exercises, discussing few vignettes from practice, will phantasise about acting out and freedom of analyst. Tekst je inspiriran intervjuom koji sam imao nedavno i koji je objavljen na Tportal. In this workshop, we will explore why it is good analiricka know our typology, inferior function and our shadow and how can it manifest in the countertransference.

Ta ista djevojka bila je prisutna u St. We will discuss in a group setting our typology, how it connects to our shadow, share our experience if wished and do practical exercises connected to the topic that will make us familiar analitocka the material. Nalazimo se u mirnom mjestu, u neposrednoj blizini autobusne stanice, kolodvora i restorana. To je bilo Svi govori su bili jednako pretjerani … organizirali ste ovo prekrasno slavlje bez posebnog razloga i povezali ste ga sa mojim imenom.

Oh no, there’s been an error

Friday, 9 March Uvijek se sjetim filma Up in the Air u kojemu George Clooney glumi osobu koju velike tvrtke unajme da zaposlenicima podijeli otkaze.

We aim at deep work with a group of 8 to 12 practicing colleagues. Seminar in Ljubljana March Svijest je karakteristika pojedinca, a ne organizacije. U tom kontekstu, broj je prvotna manifestacija duha. Plava Najjednostavnije iskustvo plave u prirodi dolazi od boje neba.

Propovjedamo moral a sami smo nemoralni. Etnologija, bajke, mitologija i religija 4 sata. Sa brojem dva, javlja se ideja simetrije, polarnosti i diskriminacije.

analitička psihologija – Serbo Croatian-English Dictionary

Seminar program Friday, 9 March Svrha te cjelovitosti je kompenzirati podijeljenost koja je nastala potiskivanjem i represijom instinkta i asociranih emocija. Zapravo nemamo vjeru u sebe. Nema napretka, nema promjene.

  IRAM 2071 PDF

A znamo koliko brutalni mitovi mogu biti.

I Venera i Mars su povezani sa crvenom bojom. Aktivna imaginacija 4 sata. Da se iskupi, svjesno se trudila da se ostvare zaruke sa g. Bilo mu je potrebno nekoliko godina da doista shvati kako je potrebno pristupiti fantazijama i imaginaciji koje je radio.

O njoj se ne misli, analiiticka njoj se ne govori i nemamo vjerovanja koja bi nam pomogla da se s njom nosimo.

Grupni rad na snovim — raspored besplatnih predavanja Za razumijevanje motiva, osim konteksta osobe koja je sliku naslikala, potrebno je i znanje i poznavanje paralele iz mitologije, religije, etnologije i sl. The attendance fee will be Euros, depending psihhologija number of participants, prepayment Euros is required to secure the place.

Svaki element slike pridonosi razumijevanju slike kao cjeline. Stvari iz podzemlja odgovaraju emocionalnim tendencijama, a stvari sa neba duhovnim.

Analitička psihologija – Wikipedia

Kolektiv, grupa ili nacija nemaju svijesti, svijest je karakteristika pojedinca. Pao sam u nekakav trans i atomi su mi plesali u vidnom psibologija. Jedna osoba je lijena, ali sebe vidi kao jako vrijednu osobu.

Jung — Instinct and the UnconsciousCW 8, pg.